Ullared imorgon.

Hej!
Idag har det varit lite ärenden hit och dit. Ringt och pratat med folk som ska pratas med, kollat på glas och andra grejer vi ska hyra till bröllopet, ska bokas nästa vecka osv.. Så lite har vi i alla fall fått gjort :) Nu är Engla hemkommen och tittar på nockio (pinnochio) på film på sitt rum :)

Imorgon väntar Ullared, får se hur många vi blir men vi hoppas fylla få bil (7 platser). Så vi får se :) Ska bli trevligt i alla fall. Får väl se vad man kan fynda för nåt skoj. Har en liten lista på grejer jag ska kolla på i alla fall!

Tänkte lägg in lite diverse bilder. Några bilder här hemifrån, bilder på barnen såklart, bilder från stugan och arbetet vi gör där och lite annat smått och gott. Håll till godo :)


Kladda här!
Postat av: Jenny

Hej Therese! Glömde säga till dig att du ser jättefin ut...du kommer att se ut som en dröm på bröllopet. Ha det så kul imorgon! Kram!

2009-05-13 @ 15:16:36
URL: http://livetpaslatterbo.blogspot.com/
Postat av: Johanna Strååt

Hej! Här händer det då grejjer!!! Stort grattis till bröllopet! I Juli då? Så fina ni är allihop, kul att se! Här är fullt upp med renovering och jag är tveksam till om jag kan hålla jämna steg i en promenad tillsammans med dig! =) Hade varit revligt någon dag- eller förmodligen kväll!

Kram kram

2009-05-13 @ 22:28:18
Postat av: Erika Björklund

Hej gumman!

Börjat blogga igen.

Du är så duktig!!



Kram!

2009-05-15 @ 11:36:04
URL: http://lifeabouterika.blogg.se/

Om du har något på hjärtat är du välkommen att skriva här!

Vad heter du?
Stammis här?

Din mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan spana in din sida:

Vad har du på hjärtat?

Trackback