Samma sak igen......

Haha nu har jag fått riktigt med skäll för att jag aldrig uppdaterar :) Har väl insett att familjelivet tar mer tid än man tror och när man väl sitter vid datorn hinner man bara med vad man måste :) Så det får väl bli lite ströuppdateringar istället. Nu har jag iaf tagit en massa bilder som ska in med detta inlägget!

Idag är det fredag och det betyder städförmiddag här hemma. Har dammsugit och dammat och torkat golven. Så man hinner mycket när man är uppe tidigt :) Dennis är hos grannen och lägger golv, Wilma jollrar i sin babysitter och Engla tittar på Karlsson på taket. Undrar hur många gånger vi sett den här hemma egentligen.. Haha :)

Wilma har börjat med lite smakportioner, ätit lite majsgröt och verkar inte riktigt veta vad hon ska göra med det för hälften kommer ut hela tiden :) Kände att eftersom jag inte har supermycket mjölk längre så kan vi lika gärna börja så smått med lite mat så hon lär sig, även om jag egentligen tycker det är lite tidigt. För övrigt blir hon 4 månader imorgon. Grattis mini-älskling! Vad fort tiden går!!

Skickat iväg de allra sista kompletterande bröllopsinbjudningarna idag också. Skönt att äntligen ha en komplett gästlista. För övrigt är bord och stolar fixade, fotografering bokad. Sen ska jag bestämma tid med mina kära vänner Josse,Malin o Frida som har lovat att göra hår och smink och dela min morgon med ett glas champagne :) Ska bli dundermysigt tjejer! Det kommer väl bli vi och ett par stycken till :) Åh vad kul det ska bli! Fast det känns ändå skönt att det inte är förrän i juni, man behöver tiden för att planera allt :)

Mamma och pappa kommer hem från kanarieöarna ikväll. Bruna och fina antagligen, skönt har dom haft det :) Det var ni verkligen värda. Ska hem till dom och städa av lite snabbt i eftermiddag tänkte jag, överraska lite och ställa lite tulpaner på bordet, så dom känner sig välkomna hem :)

Imorgon är det lördag. Börjar med att döma en match i Öjaby på förmiddagen. Sen samlas vi i Rottne kvart i 1 och spelar säsongens sista match. Ska faktiskt bli ganska skönt att säsongen är slut. Vi behöver börja om på ny kula och starta upp från scratch tror jag. Hoppas på en mer motiverande säsong till augusti! På kvällen är vi bjudna till mamma och pappa, Engla har saknat mormor och morfar som bara den :) Söndag jobbar jag delad tur vilket betyder 07,00-12,30 och sen börjar jag igen vid 16.30-21.00. Pengar blir det ju iaf!


Nästa vecka ska jag jobba två nätter. Ska bli lite spännande. Har blivit erbjuden att jobba natt istället för dag i sommar om jag vill. Färre arbetstillfällen men mer pengar. Alltid något :) Men jag ville känna så jag fixar att jobba natt först. Inte jättelätt att kunna gå och lägga sig när man kommer hem med två busungar här hemma :) Får väl se hur det går med den saken.
Hoppas på att kunna börja plugga lite mer på distans om några veckor. Men återkommer när jag vet mer om det :)

Nu slänger jag in lite bilder på smått och gott.



Riktigt stolt över våra fina inbjudningar som jag gjort alldeles alldeles själv! :)







UNDERBARINGARNA!!!!


Måndag...

Jepp.. så var det måndag igen. Veckorna bara springer förbi! I morse vaknade jag och Wilma av att Engla kom in och började hoppa i vår säng!!! Haha vilket uppvaknande! Under förmiddagen har vi tagit det lugnt, tittat på Pippi Långstrump och lekt med duplo. Nu sover Wilma och Engla ritar.

Inte riktigt lika fint väder idag som vi hade i helgen, men en promenad får det bli nu efter lunch! Ikväll är det jobb som gäller. Börjar 16 och slutar 21. Tänkte jogga hem från jobbet sen eftersom Dennis tar bilen med sig hem för att få hem barnen. Kan behöva lite extra träning.. risken är bara att Stefan jobbar och han bor bara ett stenkast bort, så då åker jag väl med honom hem i så fall.

Idag har lillebrors flickvän namnsdag. JULIA. Grattis grattis. Engla ritar teckning till "Uulia" nu. :)

På fredag åker mamma och pappa till Lanzarote. Usch vad avundsjuk man blir!!! Hade varit såå skönt att komma bort från kyla och vinterkläder, snor och kalla fötter. BLÄ! Men hoppas ni får en underbar vecka iaf, det är ni lätt värda!

Nu har Engla ritat färdigt och leker med lera istället. Wilma sover fortfarande så vi väntar lite med att gå ut. Ska köra till jobbet om en timme, så kanske att Dennis får gå ut med barnen istället :)



Leka med lera är skojigt med stökigt :)


Lite bilder.. smått o gott!


Dennis och Engla i Helsingbo´rg i somras *Åhhh sommar KOM!*




Engla och Wilma våra små solstrålar :)





                                                                     -11 grader.. usch. Engla o Wilma åker pulkan.

Så mycket var det värt...

Jag lovade i mitt tidigare inlägg att uppdatera bloggen ordentligt... Men tydligen ljög jag för här har det ju inte hänt mycket, tyvärr. Men för en stund sen fick jag höra att halva släkten har tänkt följa min uppdatering, hur adressen nått dit vet jag inte. Men jag måste måste skärpa mig :)

Igår var mamma och pappa här och hälsade på sina barnbarn och åt god mat :) Myspys med melodifestival och lite vin. Dock kan jag v'äl inte direkt påstå att jag är något fan av melodifestivalen, tycker det är lika tråkigt varje år. Men ändå tittar man på det... konstigt...

Idag har jag dömt P97 i öjaby innebandy.. 4-4 riktigt spännande för att vara P12 haha.. :) Vipers förlorade med uddamålet mot göteborg idag. Lite synd, men hoppas målskillnaden räcker för att nå kvalplatsen efter återstående matcher.
Klockan 16 var det dags för gympa. Engla har varit på sitt första riktiga gympapass :) Familjegympan på friskis och svettis. Riktigt kul.. hon sprang, hoppade, dansade och slog kullerbyttor och ögonen bara lyste... :) Mammas lilla tjej börjar bli stor :P

Just nu är klockan lite över 20.00 och här hemma rullar Karlsson på taket.. haha. Engla är helt inne i filmen och blir arg om man stör. Men snart är det läggdags för kidsen och vuxentiden tar över. Skönt attt äntligen fått Engla att sluta sova på dagen. Nu kan hon somna i normal tid och vara pigg och glad hela dagen.

Ny vecka med nya möjligheter. Mmm.. dock inte då mycket inplanerat i kalendern. Imorgon är Engla hemma, bara dagmamma tisdag, onsdag och torsdag ju. Vi har ett par decimeter snö, förhoppningsvis blir det sol även imorgon. Då blir det en runda till pulkabacken. På kvällen ska jag till friskis och svettis. Skönt att äntligen börjat träna kontinuerligt. Innebandy, gympa och ki-box. Vore väl sjutton om jag inte ska gå ner de kilon jag vill bli av med till bröllopet :)

Nu har jag skrivit långt och det får vara bra för en stund. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, för nu är jag på riktigt skrivhumör. Men man kan ju inte tråka ut de läsare man har innan bloggen kommit igång på riktigt :) Slänger in ett par bilder också.

See you soon!

RSS 2.0