Kärlek

Alltid vid din sida älskling..
                             Åh vad jag längtar till den stora dagen =)

Trööööött....

Mmm.. Båda barnen har varit sjuka nu en hel evighet känns det som. Magsjuka och nu förkylning med hosta. Dock är Engla hyfsat pigg idag och har varit ett par timmar hos dagmamman så jag och Wilma har vilat mestadels. Minstingen Wilma har luftrörskatarr så hon är INTE pigg för fem öre.. börjar bli riktigt less på allt vad sjukdomar heter. Visserligen är vi bortskämda med att få sova hela nätterna i vanliga fall och borde kanske inte klaga när man får gå upp i en veckas tid.. men det är jobbigt ändå *suck*

Ikväll är det innebandyträning för min del, skönt att få röra på sig lite igen och samtidigt komma iväg och tänka på annat än sjuka barn, tvätt och städning =)

Nu sover dom små liven gott och jag tänkte passa på att uppdatera bloggen, har ju lovat mig själv det. Jag började i alla fall dagen med en timmes promenad med vagnen.. skönt! Har 15 kg kvar nu tills bröllopet den 27 juni, så det gäller att ligga i! Ska bli såå underbart att gifta sig.. en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, lätt =)

Sitter här och gör sista finslipningen på bröllopsinbjudningarna.. lägger ut bild när de är klara.. Riktigt stolt över mig själv faktiskt, tyckte dom blev superfina!

På lördag är det dop i Öjaby Kyrka.. Wilma Agnes Edith Spjut ska få sitt namn inför släkt och vänner =) Ska bli trevligt med lite släktkalas. Blir dock inte så avancerat, tårta och kaffe i församlingshemmet efteråt är det tänkt. Skoj att träffa släkten i alla fall, det är ju inte så ofta.

Funderar på att åka och sola solarium när Dennis (sambon) kommer hem. Längtat efter det ett tag, man känner sig ju så blek och trist nu på vintern. Och jag som ändå varit duktig och gått ner 7 kg kan behöva piffa upp mig lite känner jag! Det är jag väl värd...

Lägger kanske inte några ord ikväll efter träningen också. See you soon!

Blogglivet!

Tjenixen.. tänkte se om jag kan klara av att uppdatera en blogg. För just nu händer det mycket i mitt liv. Som nybliven tvåbarnsmamma är det alltid fart och fläkt. Till sommaren blir jag äntligen FRU Spjut =) Innebandyspelandet går framåt, och livet rullar på fort som bara den!

Ska bli en prövning om jag klarar av att uppdatera här tilräckligt ofta för att det ska lyckas bli någolunda intressant. Kommer blogga om livet som: ung tvåbarnsmamma, blivande fru, innebandyspelare i division 2, min viktnedgång m.m.

Kika gärna in igen =)


Mammas vackra små töser <3


RSS 2.0