Träning!!!!!!

Hej kära blogg :)
Det blev att jobba hela helgen då flera var sjuka. Jobbade 7-13 idag och heldag igår. Har möblerat om och storstädat resten av dagen. inte riktigt klar ännu. Men kommer ta en paus och köra och TRÄNA strax! JAA du läste rätt! Jag är back on track igen och nu jäklar :)

.,  hb nn vc vvibnm  bvcxxccdbgnk,,kmjbbvxzxcvbhjmjvbgjvujd6  ce b n bnnnnnnnnnnnnnd bmd,µbh,bh b

Wilma skrev nåt på sitt bebisspråk: :P Imorgon börjar inskolningen på dagis och Dennis ska jobba. Ska försöka lägga in  lite bilder på bloggen oxå¨. Innebandymöte hemma hos mig på kvällen 18.30. Ska bli skoj att träffa gänget igen!!

Nu ska liten dricka välling och sova. Hörs!!!

Blogguppdatering från Öland...

Hej!
Sitter just nu i bilen på en landsväg på Öland och skriver. Härligt med mobilt bredband :) Ungarna roar sig där bak med rittavla och diverse ätbara ting. Bananer är verkligen något våra barn älskar.. haha :D
Igår tillbringade vi hela dagen på djurparken. Riktigt trevligt! Och Englas ögon gnistrade hela dagen, underbart! I övrigt hände inget speciellt sådär, Wilma höll på att bli uppäten av ett lejon, Engla åkte STORA bergochdalbanan, en nalle i format STOR släpades hem, Engla matade aporna med ahlgrens bilar, wilma blev stångad av en get, jag blev vettskrämd i spöktåget och Dennis oroade sig över den dyra kebaben och att vattnet i poolen skulle vara iskallt... haha :) Det var nog vår dag i stora drag.

Nu är vi på väg söderut på Öland. Solen skiner från och till men molnen hopar sig och vi behövde en liten utflykt. Jag stekte pannkakor i förtältet i morsd som ska ätas till lunch, mums! :)

Imorgon kommer mamma och gör oss sällskap. Hoppas på strandväder imorgon igen! Underbart! På fredag kväll åker vi hemåt. Jag ska jobba 7-13 på lördag och på söndag ska vi tvätta och landa lite hemma. Vi har ju inte varit hemma knappt på 4 veckor, bara över en natt och tvättat lite. Så det ska faktiskt bli skönt att komma hem också. På måndag börjar Dennis jobba och Engla ska skolas in på dagis. Sen är vi tillbaka till  vardagen, både skönt och trist. Men nu ser vi fram emot den förhoppningsvis kommande resan i vinter...

Vad har ni gjort i sommar???

RSS 2.0