Tröööött...



Dagen började tidigt eftersom vi skulle skjutsa Dennis till jobbet vid 06.30. Var tvungen att ha bilen idag ju. Till råga på det har Wilma för första gången sen hon föddes sovit oroligt inatt. Vaknat varannan- var tredje timme och velat äta en slurk. Tillväxtperiod skyller vi på :) På tall om tillväxt så har lilla Engla nog växtvärk.. :) Hon brukar säga att det gör ont i benen när hon går. Så vi gissar på denna diagnos.

Klockan 10 började bebisbion. Riktigt mysigt, dock kunde filmen ha varit bättre. Men den funkade. Längesen man var på bebisbio. Tror Engla var nästan 1 år när vi slutade gå med henne. Men då var jag nästan varannan vecka och träffade alla andra barn och mammor på bion. Nu känner man sig lite efter på något vis. Helt klart stor skillnad med andra barnet. Man har varken orken eller behovet av att träffa andra mammor och umgås och  hitta på saker jämt. När Engla var liten hände det nya saker hela tiden. Promenad hit, sångstund dit, bio och babysim osv.. Men Wilma får en lugnare start :)

Klockan 18 ska vi ha styrelsemöte i Rottne. Viktigt möte idag med mycket att besluta om. Hoppas vi blir lite klokare iaf när vi åker därifrån :) 20.00 = danspass på friskis med Gibban. Ska bli MYCKET intressant.. :)

Ja.. Dagen går i napp- och blöj träskets spår. Wilmis sover för tillfället och jag tänkte passa på att laga lite mat. Omelett blir det till lunch idag.

Har precis hunnit med en dusch också. Passade på att rafsa loss vinterragget från benen. Börjar blir jobbigt att fläta det varje morgon! :) HAHA... nä riktigt så illa är det kanske inte. Men vem vill inte känns sig fräsch? :) Passade även på att slänga på lite spackel i fejset för att känna mig lite extra piggelin. Men jag är lika trött för det. Så efter lunchen blir det några minuter på soffan innan "stor-tjejen" ska hämtas.

Tack&Hej

Kladda här!
Postat av: malin

Älskar när du lägger in bilder :) Och VÄRLDeNS sötaste tjejer har du vännen!

Och stort cred för hur duktig du är med både mat och träning. önskar jag hade samma självdiciplin!!:)

vill ses snart ju!!! KRAMAS

2009-03-11 @ 15:09:20
Postat av: Fanny

Bebisbio? Vad är de förnågot? Hehe!

2009-03-11 @ 20:44:46
Postat av: lovve

vad fin design du har nu då :)

2009-03-11 @ 22:18:48
Postat av: Tess

Tack Lovve! :) Försöka kan man ju!



Bebisbio är bio för alla mammalediga med små bebisar :) För oss som inte kan gå på bio så ofta annars utan måste vara hemma med våra små troll :) Myspys!

2009-03-11 @ 23:14:49
URL: http://tessodennis.blogg.se/

Om du har något på hjärtat är du välkommen att skriva här!

Vad heter du?
Stammis här?

Din mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan spana in din sida:

Vad har du på hjärtat?

Trackback