Fredagen den 13

 Fredagen den 13 mars idag. Har aldrig riktigt kopplat ihop den här dagen med att det hänt något extra otursamt. Så vi kör på den här dagen liksom alla andra dagar.

Morgonen har varit kaotiskt idag! Båda barnen vaknar gnälliga och griniga redan vid halv 7! Det är ju nästan NATT vid halv 7. Men det är bara att stiga upp! Hela morgonen har det varit gnälligt och bråkigt. Wilma vill ingenting och är inte nöjd vare sig hon sitter ligger eller är på min arm, trots att hon ätit och är mätt och go. Engla har dragit fram ALLA sina leksaker i sitt rum och tömt ut ALLA lådorna på golvet. Sprungit omkring som en vilde här och bara gapat och skrikit. Vet inte vad som har tagit åt dom idag. Men nu har jag i alla fall fått ner dom i sängen under täcket så nu sover dom små hjärtegrynen och jag hoppas dom är trevligare när dom vaknar. Annars vet jag inte vad jag gör!

Hade egentligen planerat en liten stund i pulkabacken med Engla. Men hon totalvägrade att gå ut och då är det inte mycket att göra. Får se om hon kommer på andra tankar efter lunchen. Idag blir det tomatsoppa med pasta och basilika till lunch. Engla älskar det :)

Borde varit ute på min morgonpromenad. Men icke när det varit såhär bråkigt hemma. Får ta en joggingtur ikväll istället när Dennis är hemma. Har börjat packa lite paket nu medan barnen sover. Sålt lite grejer på tradera igen, och mer ska det bli. Fina pengar! :)

Nehe nu ska jag laga lite mat. På återseende!


Kladda här!
Postat av: Erika -Mot en ljusare framtid!

Skönt att sälja saker. Än att det ska ligga i vägen hemma ju. :) Bättre någon får användning för det ist. :)



Ska gå och sussa med Thindra nu. Hon är så trött. Gumman min! Så får bli mat vid 4 idag ist. Tar jag mig ett mellanmål nu. Vad skönt det lät med joggingtur. Får bli motion cykel för mig ikväll. Är så halt ute på vägarna :S Suck!



Kramar!

2009-03-13 @ 12:51:46
URL: http://erikabjorklund.webblogg.se/
Postat av: Erika -Mot en ljusare framtid!

Du är länkad på min sida nu också :)

De är sådär här. Thindra är den som (just nu) har magsjukan kvar. Diarré som fasen :( så nu e hon så trött så ska som sagt, vilka med henne lite.



KRAMAR!

2009-03-13 @ 12:57:07
URL: http://erikabjorklund.webblogg.se/
Postat av: NIna

Ooo kinkiga barn är vell kul ; ) eller inte.

Hoppas dom är gladare när dom vaknar : )

2009-03-13 @ 13:30:41
URL: http://cheerilee.blogg.se/
Postat av: Stephanie

haha jo dom äldre är ju roliga :D

2009-03-13 @ 14:18:11
URL: http://ministephanie.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Hoppas att de vaknar på "rätt" sida nu då;.) När jag blir jättejättearg för någonting så kan en liten tupplur faktiskt få mig på bättre tankar!:.)



Tack för din kommentar inne hos mig också, vad dina ord värmde!

2009-03-13 @ 14:48:07
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: SOFIE

jag vet, sjukt irriterande men jag vet inte varför det är så, får väl kolla på designadinblogg.se och se om hon skrivit något om det. finns lösningar för det mesta där!:) fin blogg förresten

2009-03-13 @ 14:54:56
URL: http://sofieemarklund.blogg.se/
Postat av: miemie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-13 @ 15:00:53
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Frida

Vet precis vad du menar, väldigt sällan att dagarna bara flyter på. Alltid är det nån som kinkar eller gnäller!!

Men sånt är livet...

Visst är Engla ett fint namn, min Engla är 6 år föddes i feb-03...

Hoppas att du har en mysig kväll!!

Varma kramar

2009-03-13 @ 20:04:04
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Om du har något på hjärtat är du välkommen att skriva här!

Vad heter du?
Stammis här?

Din mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan spana in din sida:

Vad har du på hjärtat?

Trackback