Måndag...

Jepp.. så var det måndag igen. Veckorna bara springer förbi! I morse vaknade jag och Wilma av att Engla kom in och började hoppa i vår säng!!! Haha vilket uppvaknande! Under förmiddagen har vi tagit det lugnt, tittat på Pippi Långstrump och lekt med duplo. Nu sover Wilma och Engla ritar.

Inte riktigt lika fint väder idag som vi hade i helgen, men en promenad får det bli nu efter lunch! Ikväll är det jobb som gäller. Börjar 16 och slutar 21. Tänkte jogga hem från jobbet sen eftersom Dennis tar bilen med sig hem för att få hem barnen. Kan behöva lite extra träning.. risken är bara att Stefan jobbar och han bor bara ett stenkast bort, så då åker jag väl med honom hem i så fall.

Idag har lillebrors flickvän namnsdag. JULIA. Grattis grattis. Engla ritar teckning till "Uulia" nu. :)

På fredag åker mamma och pappa till Lanzarote. Usch vad avundsjuk man blir!!! Hade varit såå skönt att komma bort från kyla och vinterkläder, snor och kalla fötter. BLÄ! Men hoppas ni får en underbar vecka iaf, det är ni lätt värda!

Nu har Engla ritat färdigt och leker med lera istället. Wilma sover fortfarande så vi väntar lite med att gå ut. Ska köra till jobbet om en timme, så kanske att Dennis får gå ut med barnen istället :)



Leka med lera är skojigt med stökigt :)


Kladda här!
Postat av: malin bergdahl

guumman:) uppdatera oftare, tycker d e så kul att läsa om er och se alla söta bilder på tjejerna!!

hoppas vi ses snart!!Puss&kram

2009-02-23 @ 11:07:10

Om du har något på hjärtat är du välkommen att skriva här!

Vad heter du?
Stammis här?

Din mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan spana in din sida:

Vad har du på hjärtat?

Trackback