gomorron gomorron :)

Hej på er!¨
torsdag idag. Snart sista dagen på veckan igen :P
Josse o Malin kommer när som helst. Vi ska ge oss på mitt hår och se om jag kan få någon vacker brudfrisyr :) Ska bli spännande! På morgonen har jag städat och hunnit med 45 min promenad samt lämnat Engla hos dagmamman. Vaknade utvilad klockan 7 i morse, inte så ofta det händer. Engla sov till halv 9. LYX!!!

Delar med mig av lite bilder tagna senaste veckan :)


Skärp dig Therese!!!

Ja vad i hela världen är det som händer?? Jag bloggar ju aldrig nu förtiden.. *arg på mig själv* Nu får det jäklar vara ändring på det.. såå mycket har jag inte att göra att jag inte hinner slänga in några rader här då och då.. skärp till dig! -Ja, jag ska!

Idag har vi varit med Engla på allergimottagningen, återbesök. Hennes astmabesvär är bra mycket bättre efter vi börjat använda inhalatorerna. Skönt.. :) Hon har knappt blivit förkyld sen dess. Så det gick finfint..
Sen lämnade vi henne hos dagmamman och Dennis körde till jobbet.. just nu snickrar dom ute i Öjaby på en utbyggnad och inglasad altan, blir fint när det e klart :) Sen åkte jag och Wilma till min farmor.. mysigt. Pratade om gamla släktingar, bröllop och åt givetvis god mat :D Det gör man väl alltid hos farmor? :)

Bokat brudbuketten nu :) Och imorgon kommer josse och Malin hit för att testa lite olika håruppsättningar.. ska bli mycket spänannde.. och roligt såklart :) Ikväll ska jag prova klänningen igen också.. ska också bli spännande. Och imorgon är det provsminkning hos Frida på make up store.. Wiiie vad mycket som händer på en gång :)

I helgen ska jag jobba.. segt, men jag behöver såklart pengarna. Jobbar med roligt folk också, så det är skoj :) Ikväll ska jag köra ut en runda till stugan med mamma eventuellt. Fixa och dona lite, finns alltid nåt att göra.

Nu vill Engla ha smörgåsrån och mjölk.. så det ska hon få och jag ska börja med maten. Vet dock inte vad det blir ännu, får kolla runt i kylen och frysen ingen motivation alls att laga mat ikväll. Men äta bör man annars dör man :)
Ha de fint så ses vi snart igen! I will be back!



Bockar av, fixar och donar



Lite underbara vårbilder :)

I övrigt är det fullt upp för det mesta här. Skönt att man hela tiden kan bocka av punkt efter punkt på långa listan :)
Dock är festprogrammen fortfarande inte klara och jag börjar tröttna på att hålla på med dom :) Men att göra samma sak 100 gånger vad gäller allting blir jobbigt i längden. Men missförstå mig inte.. självklart är det roligt också :)

Bockas av från listan för denna veckan:

¤   Hämta ringarna
¤   Ringa kantorn
¤   Boka "för-möte" med fotografen
¤   Boka ny tid med prästen för övning
¤   Beställt/bokat porslin och glas m.m.
¤   Fixat ytterligare ett partytält
¤   Ringt och bestämt för ytterligare ett stort partytält
¤   Hämtat bordsskiva
¤   Köpt klart kläder till töserna
¤   Börjat spåna på menyn
¤   Beställt tårta

Känns bra med så mycket gjort trots att det bara är onsdag idag :) Långhelg väntar.. Ska bli skönt. Inte för att det lär bli så lugnt dock. Känns som det finns en hel del att göra på stugan och Dennis ska jobba lite på annat håll också.

Viktväktarna igen på torsdag. Tappat lite motivation nu känner jag. Men får leta upp den igen.. fort som bara den. För nu är det snart dags. tror det är 38 dagar kvar tills jag är Fru Spjut nu! Huu vad fort tiden går! :D

Nu har lilla Wilma lärt sig hasa fram på golvet.. Går som tåget.. hon kryper dock inte på knäna ännu.. Men framåt och bakåt kommer hon :) Stora tjejen ju!! :D På tal om henne så börjar hon gnälla lite från sin golvposition nu och börjar nog bli lite hungrig. Så nu ska jag agera frukostvärdninna åt henne.

Men jag återkommer kanske under dagen. Känns som det finns massor att skriva :D


Fullspäckat schema!

Som vanligt fullt upp hela helgen! Återkommer senare helt enkelt.
-0,4kg i torsdags. Jag är nöjd med det efter en mindre bra vecka. Men nu är det nya tag som gäller. Under 70kg till nästa torsdag är målet. Och visst ska det gå!!

På återseende!


Ullared imorgon.

Hej!
Idag har det varit lite ärenden hit och dit. Ringt och pratat med folk som ska pratas med, kollat på glas och andra grejer vi ska hyra till bröllopet, ska bokas nästa vecka osv.. Så lite har vi i alla fall fått gjort :) Nu är Engla hemkommen och tittar på nockio (pinnochio) på film på sitt rum :)

Imorgon väntar Ullared, får se hur många vi blir men vi hoppas fylla få bil (7 platser). Så vi får se :) Ska bli trevligt i alla fall. Får väl se vad man kan fynda för nåt skoj. Har en liten lista på grejer jag ska kolla på i alla fall!

Tänkte lägg in lite diverse bilder. Några bilder här hemifrån, bilder på barnen såklart, bilder från stugan och arbetet vi gör där och lite annat smått och gott. Håll till godo :)


Skräpsamlare!

Tjingeling!
Här har det varit en hemma-dag idag. Engla och jag har bakat, vikt ALL tvätt (ca. ett ton), plockat in alla kläderna i garderoben.. Sen har vi rensat och slängt hur mycket som helst.. rensade ur alla skåp, lådor och bokhyllan och slängde mega mycket papper och skit! Skönt att det finns lite plats för ny skit :) Haha.. Fint blev det iaf..
Imorgon tänkte jag att Wilma och jag skulle fortsätta i städningens tecken. Men kom på att vi kommer ha strömavbrott här imorgon mellan 9-12. JOBBIGT!!! Så det får nog bli en timmes promenad under den tiden, kanske putsa något fönster när man kommer hem. Skulle verkligen behövas! Sen ska jag damma och dammsuga när strömmen är tillbaka. När Dennis kommer ska vi möblera om i vårt sovrum och fixa iordning lite... så det blir lite mysigt. Just nu är det bara ett avställningsrum där det knappt finns någon golvyta längre. Hoppas få lite ordning på det :)

Måste verkligen ta tag i att sälja ALLA kläder som är för smått på tradera också. Både mina och ungarnas! Fina pengar! Det märkte jag ju absolut förra gången :)

Igår masade jag mig iväg till gymet. Hade huvudvärk men hoppades den skulle släppa. Inte då.. men det blev 15 min på roddmaskinen och sen 20 min på löpbandet i 10km/h. Funkade okej.. Men sen var jag trött och satt bara och tittade på när grannen tränade klart.. Varm dusch och bastu.. Härligt!

Bokat in Ullared på torsdag också! Vi åker omkring 06 för att hinna hem till 14. Får väl se vad man kan hitta där :) Vi blir ett gäng som åker.. jag tar med Wilma. Sen ska Lovve, Linda och Veronica med. och kanske Jenny också! :) Skoj skoj!

På återseende efter strömavbrottet :) har en massa bilder att lägga in också. Men kudden ropar på mig så bäst jag dejtar honom först. Kram på er!

En flaska vitt vin...

Ja.. igår blev det nog en flaska vitt vin och någon cider innan kvällen var till ända. Men gud vad trevligt vi hade! Jag Cilla och Malin. Började med sexparty hos någon kompis kompis till Cilla. Oerhört tråkigt folk där förutom ett par stycken. Men vi tre livade såklart upp stämningen och det verkade som att alla handlade :P så det var helt okej som förfest :P 22.55 tog vi bussen vidare till stan. Började med att kolla läget på Bishop arms. Mycket folk men inget direkt tryck.. Vi lyckades dock träffa min chef, bolmis, anton och ett par andra halvtrevliga människor.. haha! Drog vidare till Harrys och slogs om golvytan. Men vi dansade nog av oss några hekto där. Isvatten efter klockan 23. Vilket gjorde att dagens morgon gick som en dans!

Var ju dock tre månader sen jag var ute sist, så jag tyckte jag kunde unna mig det :) Klockan 9 idag på morgonen åkte vi ut till stugan. Markarbete med stora grävskopan där idag.. så vi pekade på alla stenar och stubbar som skulle plockas bort och fixas. Tog ca. 6 timmar innan Pelle var klar. Då tog vi över och sådde gräsfrön och vattnade med vattenkannan.. inga små ytor.. men fint blir det förhoppningsvis :) Det gäller bara att gräset växer fort som fanken nu! För om exakt 49 dagar från idag ska vi har över 100 bröllopsgäster på samma ställe som idag ser ut som en lerhög.. jaja.. det fixar sig nog.. (intalar mig själv att tänka positivt)

Detsamma gäller klänningen.. En centimeter eller två borde väl inte vara några problem.. eller? *nervös* Får bli soppa i 7 veckor nu! haha..

Imorgon har vi inget planerat och det känns jätteskönt! Blir såklart ett besök på friskis. Men annars lugn och ro. Om det nu går att få det med två små yrväder här hemma :) Lägger in två bilder för att vi alla ska få lite inspiration!
Allt man vill det kan man!

                

Underbart! :)

YES!!! -1,2 kg visade vågen hos viktväktarna idag! Bra på en vecka!
Nuvarande vikt: 71,2 kg
Startvikt: 81,8 kg
Total viktnedgång 10,6 kg

Såå nöjd :) Nu är det bara att ligga i och fortsätta kämpa!
Precis ätit lite kvällsmat nu och kikar på hockeyn samtidigt. Klockan 22 var det något program på trean som heter bantardrottningar.. Haha.. det MÅSTE jag ju se :)

Imorgon kväll blir det antagligen utgång.. Gud vad skoj det ska bli!! Grannligan som ska ut.. Jag, Cilla och Malin. Ska bli mycket trevligt. Innan det var vi bjudna på sexparty! Haha.. kan ju vara skoj :) Ska bli trevligt att komma iväg ut iaf.. längesen jag var ute nu.. över 3 månader sen! :)

Tjingeling!

Idag är jag glad!

Hej på er!
Ja.. idag känner jag mig glad. Vet egentligen inte varför, men det är skönt att vara glad :) Engla har varit hos dagmamman och jag och Wilma har varit på stan med Cilla och Jamie.. Köpte en jättefin klänning och har tidigare köpt en bikini på stadium. Lägger in bilder på dom här :



Fina va?? :) Sen hittade man ju såklart massa annat fint på stan. Även om vi inte var där så länge :P Bland annat en helt underbar fleecetröja. Har kollat på den innan. Men har ju lovat mig själv egentligen att inte köpa mer grejer som jag inte kommer kunna ha sen när jag nått min målvikt. Men jag älskar verkligen den tröjan och provade den i storlek 36 och det funkade! Den var inte för liten.. men går jag ner resten av alla mina kilon så funkar den nog ändå! Så kanske att det blir en sån imorgon.. ska till stan en runda då också nämnligen. Den är så underbart mjuk.. så där som en microfiber filt.. gosigos :) Kolla in den! Supersnygg!



Nu ska jag ner i tvättstugan och hänga upp de maskiner jag tvättat och slänga i två nya. När Dennis kommer ska vi äta lite och sen ska jag köra till friskis och träna. Ovanligt va? :) Sen ikväll är det vägning på viktväktarna igen! Återkommer antagligen ikväll med uppdatering om dagens vikt samt lite bilder på barnen som jag lovat! :) Ha de fint!

Är jag riktigt klok???

Vaknade i morse klockan 05.53. Wilma åt välling, Dennis steg upp för att göra sig klar inför jobbet (börjar 7). Jag låg i sängen och det dåliga samvetet från igår gnagde i mig. Hade planerat att träna igår kväll men det kom en massa annat emellan. Visserligen kom vi en bra bit på väg vad gäller bordsplacering och festprogrammet till bröllopet. Men det kändes urkasst att det bara blev en promenad på 60 min igår. Så vad gjorde jag när jag vaknade? Drog på mig lite kläder, tog mp3:n och gav mig ut i ösregnet och JOGGADE! Ja du läste rätt. Visserligen bara 30 min. Men högt tempo! Jisses vad jag har blivit knäpp :)

Men nu känns det superbra! Lite trött börjar jag bli så efter detta inlägget tänkte jag passa på att vila lite med nya Kom i Form tidningen! Wilma vilar förmiddag och Engla är hos dagmamman. Dennis kommer hem på lunch om en timme. Klockan halv 5 kör jag till friskis för att träna crosstrainer och mage bröst! Härligt! Hem och äta och sen promenix med Josse.. ska bli trevligt! :) Vi ska dock prata bröllopstårta så det gäller att hålla sig borta från skafferiet när man kommer hem ikväll. HAHA :)

Imorgon är det vägning igen. Har varit duktig denna veckan så jag hoppas det ger bra resultat. Känns inte så dock. Men det märks imorgon :) Hade massa bilder jag tog på kidsen i morse. Men battriet i kameran tog slut så jag slänger in dom senare!

Mot nya mål!

-...Vardagen i bilder...-

Här är bilder från de senaste veckorna då det blivit lite mindre bloggande än vanligt. Bl.a bilder på Lillebror Tobias som badar, hans söta flickvän Julia, Engla som hjälper till med trädgårdsarbetet, vi åker båt, Pappa, Mamma, Dennis, lilla Wilmis äter.. m.m. :) Håll till godo!


Kämpa Lag SEXIG!!!

Laget som jag är med i vikttävlingen heter mycket passande Lag SEXIG :)
Här är vi som kämpar tillsammans:

http://veronicalundin.blogg.se/
http://evvia.wordpress.com/
http://viktenochjag.blogspot.com/
http://malinjoe.blogg.se/
http://halsorummet.blogg.se/
http://sugarcube.blogg.se/
http://bridgetjonesdiary.blogg.se/
http://tessodennis.blogg.se/
http://smaljan2010.blogspot.com/

Nu jäklar tjejer :)


Konstigt väder!

Ena stunden skiner solen och nästa stund regnar det så smått.. Men här behövs verkligen regn nu! Så torrt som det varit länge. Hoppas bara solen snart är tillbaka :) Idag blev det promenix till Hovshaga BVC 60 min.. Lilla Wilma hade ökat till 7515 gram :) men inte så lång dock.. bara 64 cm.. så liten och kompakt :)

Ikväll blev det friskis med Gibban och Lovve. Cyklade på motionscykeln 30 min - 14 km. Orkade inte köra crosstrainern idag.. armarna kändes som spagetti idag efter gårdagens dubbelpass. Körde lite i gymet också.. men det blev inte så värst mycket mer.. Duger bra som mellandag. Hem och äta.. tacos blev det.. utan tacochips. Mums... idag har jag varit duktig med pointsen!

Ska strax ut på powerwalk med grannen.. ska bli skönt att få rensa tankarna lite.. :) Alltid fint med en promenix!

Nu har vi fått mobilt bredband också.. funkar än så länge ganska bra.. bara provat det i 20 min än :)

Återkommer!

Vikttävling!

Jag har hoppat in i en vikttävling där vi är ett gäng som tävlar tillsammans i två olika lag för att gå ner i vikt!
Vi startade den 1 maj och målet är minst 1,5kg till den 15 maj. http://viktig-ija.blogspot.com/ Här finns lagen och uppdatering av resultat osv. :) Kämpa på nu tjejer! Detta fixar vi!

Idag har varit en bra dag! Ur alla aspekter. Började med lång sovmorgon.. *tack älskling* Klockan 10.00 vaknade jag :) Behövde nog sova lite. Jobbade kvällen igår. Efter frukost och en dusch åkte vi en runda till stan. Jag köpte en bikini och vi inhandlade en pyjamas till Wilma, bristvara... Sen körde vi hem, åt lite.. tog det lugnt med varsin tidning på balkongen i den sol som fanns. Skönt..!´Sen kom Josse förbi en snabbis och lämnade jättefina kläder till våra små barn som hon köpt på ullared.. Tack så jättemycket vännen!!! :) Dom blev sååå fina i sina nya kläder :) Halv 6 kom Lovve och hämtade mig.. sen hämtade vi upp Gib och körde till friskis. Först 30 min crosstrainer.. några situps och armhävningar.. kikade lite inne bland maskinerna i gymet (inte varit där innan men tänkte gå dit imorgon). Sen blev det 60 min medelpass innan en skön dusch och bastu väntade. SKön kväll :) Sen kom jag hem och har ätit grillad kyckling och melon/gurka sallad med lite fetaost 10% och tsatziki till det. Mumsigt :) Och vatten såklart!

Nu sitter jag här och är ganska trött. Inget skoj på tv så jag tänkte surfa runt lite på era bloggar och kika :)

Imorgon ska vi till BVC med Wilma klockan 14.45. Väga., mäta, läkarbesök och prata om maten. Ska bli givande. Tänkte ta en promenad dit.. det ligger ju på Hovshaga så det tar ganska precis en timme att gå dit. Sen imorrn kväll blir det träning igen på friskis med Lovve och Gib. Planerar att göra broccolipaj med viktväktarrecept till lunch imorgon. Sen någon form av kassler till middag. Bra med planering :)

Ses snart igen lilla bloggen. :)

*Hoppar och studsar av lycka*

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
*Glädjetjut*
Provade klänningen nu på morgonen. Inte gjort det på 3 veckor.. och då var det 6-7 cm kvar och det började kännas smått panikartat inför de kommande veckorna. Men så idag!!! Med 7 veckor kvar till bröllopet provade jag den igen. Och vet ni?? Det gick att knäppa och den satt bra!!! Yttterligare 2-3 cm gör att klänningen sitter som en smäck! Och det fixar jag ju galant på 7 veckor. Gud, vad underbart att slippa oroa sönder sig över att inte komma i klännningen! Skönt!

Idag började dagen klockan 06.00 då Wilma vaknade. Hon somnade ju innan brasan tändes igår. Fint men JÄKLIGT KALLT! Vi var bara härnere i Sandsbro. Massor med folk.. Myspys. Engla var vaken till klockan var över 22. Så hon somnade som en stock när vi kom hem. Sen sov hon till halv 9 nu på morgonen. SKönt.
Jag började dagen med att prova klänningen, dricka 2 glas vatten och sen ut på joggingrunda. Skönt att ha det avklarat :)

Igår körde jag crosstrainern på friskis. 65 MINUTER!!!! DET var jobbigt vill jag lova :) Men kändes hur bra som helst på kvällen!

Idag åker vi ut till stugan och lär stanna där hela helgen. Jag tänkte ta med mig lite pyssel så jag kan få lite gjort till bröllopet nu medan Dennis och pappa snickrar :) Ikväll ska vi grilla också. Mumsigt. Denna helgen ska bli en ordentlig viktväktar-helg! Jag ska sköta mig utomordentligt bra! *peppar mig själv* :)

Nehe.. nu är det nog bäst att jag hjälper Dennis att packa ihop allt vi ska ha med oss. Blir ju en hel del grejer när man ska vara borta en hel helg med välling, flaskor, vagn, kläder osv osv osv.. :)

Ha en fin helg och hoppas ni njuter av solen!
Kram på er!

RSS 2.0